De bestanden uit de map 'icons' kunnen niet worden weergegeven.

Antwoord Het DirectAdmin-controlpanel gebruikt de map 'icons' in public_html als een virtuele systeemmap (via een symlink) om de afbeeldingen van het controlpanel uit te lezen waardoor u geen map kunt gebruiken met diezelfde naam.

Bestanden die u vanuit een zelf aangemaakte map 'icons' linkt vanop uw website kunnen hierdoor niet worden weergegeven. U dient in dat geval de map waarin de bestanden staan een andere naam te geven.

Artikel details
Artikel ID: 136
Categorie: Servers en sitebeheer
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.8/5.0 (10)